гороскоп на субботу козерог гороскоп лев змея женщина гороскоп ссылка гороскоп на совместимость он лайн гороскоп на месяц водолей гороскоп совместимости кролик обезьяна гороскоп 2016 змея водолей
DHZ 90 jaar  
  
Donderdag, 10 June 2010

Zaterdag 8 mei jl werd op een zeer druk bezocht Varkenoord het 90 jarig bestaan van DHZ groots gevierd. Mede door de inzet van talloze vrijwilligers werd het een fantastische dag.

De Jubileumdag begon met onze kampioenen van de jeugd. E1 en E2 onder de geweldige leiding van Debbie & Mo. Het was mooi om te zien hoe de groep ging penalty schieten op onze dameskeepster Do. Nog bedankt voor je inzet Do!

Daarna twee competitiewedstrijden van ons tweede van de zaterdag en de jeugd van C1. Dus het was al gauw gezellig druk. Het hoogtepunt overdag was het optreden van onze veteranen en oud-spelers van DHZ. Prachtig om deze mensen weer te ontmoeten. Om 14.00uur de jubileumwedstrijd van het eerste tegen het beloften elftal van Feyenoord. Na een twee nul voorsprong verloor DHZ eervol met 2-4. Een bedankje voor Feyenoord is hier op zijn plaats. Vooral ook omdat diverse Feyenoorders o.a. trainers Cor Adriaanse, Gaston Taument, Ben Wijnstekers en Mario Been na de wedstrijd nog een drankje namen. Ook dank aan V.V. Lombardijen, de Rotterdamse scheidsrechtersverenging en weer Feyenoord voor jullie bestuurlijke komst. Dat kan ook gezegd worden van de KNVB, de heer A. Paulides vereerde ons met een bezoek aan de club en na zijn bezoek aan de bestuurskamer gaf hij ons na zijn toespraak een prachtig beeld.

De hoofdprijs van de loterij, de breedbeeld televisie werd gewonnen door Joke Nowee.Van de nieuwe BBQ, het springkussen en de popcorn en ijsmachine werd de hele dag gretig gebruik gemaakt. Roland heeft s’ avonds bij de BBQ de lange rijen goed onder controle weten te houden. Ook selectiespeler Oda heeft zijn steentje nog bijgedragen aan het eind van de avond, wat de feestvreugde nog meer vergrootte.

Natuurlijk kunnen we niet het barpersoneel vergeten, die de hele dag en avond weer klaar hebben gestaan. Zoals altijd, was ook dit weer grote klasse.De muziek in de middag en avond was weer geweldig en werd verzorgd door onze thuisdisco de Decibell Road Show.

Zo eindigde de dag en avond zoals die begonnen was, namelijk DHZ waardig.

Allen, die verder ook hun steentje hebben bijgedragen, nog hartelijk dank!
terug